Tietoa Helmiveneestä

Keitä me olemme

YRITYS Me olemme on vuonna 2007 perustettu pienyritys, jonka päätoimiala on korkealaatuisten alpakkatuotteiden maahantuonti, myynti ja jälleenmyynti. Maahantuontimme on osana Suomen ja Perun välistä kehitysyhteistyötä alkaen vuodesta 2010. 

VISIO Haluamme tarjota mahdollisimman puhtaita ja laadukkaita luonnonmukaisia tuotteita, jotka eivät saastuta ympäristöään ja jotka voidaan kierrättää uudelleen käyttöön. Kaunis maailmamme on puhtaanapitämisen arvoinen.

STRATEGIA Strategia visiollemme on tarjota puhtaita ja täysin kierrätettäviä tuotteita, osana luonnon kiertokulkua. Laadusta ei saa eikä kannata tinkiä koskaan. 

ARVOT Vastuullisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Vastuu koko tuotantoketjun eetisyydestä ja ekologisuudesta sekä tuotteen täydellisestä kierrätettävyydestä. Vastuu myös tuotantomaan hyvin hoidetusta infrasta. Vastuu maailman huomisesta. Meille ekologisuus on sitä, että valmistetaan vuosia kestävä tuote laadukkaista raaka-aineista. Helppohoitoisuus on ekologisuutta. Tuotteen ympäristövaikutuksiin kuuluu koko valmistusprosessi ja sen elinkaari alusta loppuun. Eettisyys ja vastuullisuus hyödykkeiden tuotannossa tarkoittaa meille sitä, että valmistusmateriaalien käyttö tai kasvatus, tuotantoprosessi ja työntekijöiden olosuhteet ovat hyvät ja kestävällä pohjalla. Koko tuotannon pitää olla kestävää, eettistä ja vastuullista.No Code Website Builder