free bootstrap theme

Huolla aitoa luonnonkuitua

Luonnollisuudesta kannattaa pitää huolta

TUULETUS RAIKKAASSA ILMASSA Helmiveneen luonnollisia alpakkatuot-teita hoidetaan samoin kuten luontokin niitä hoitaa. Tuuletus on tärkein pesu, sillä kuitu puhdistaa itseään hengittämällä ilman kosteutta. Samalla myös mahdolliset rypyt oikenevat. Raikas, kostea ulkoilma on paras puhdistuspaikka, mutta myös kylpyhuoneen kosteus käy muun tuuletusmahdollisuuden puuttuessa. Sähköisyys on merkkinä tuotteen liiasta kuivuudesta. Älä käytä tuotetta pitkiä aikoja yhteen menoon vaan sen on hyvä antaa välillä levätä ja hakeutua takaisin muotoonsa.

PESU VIILEÄSSÄ VEDESSÄ       Neuletuotteet voidaan pestä hellävaraisesti käsin viileässä vedessä. Kuivaa tasolla. Käsin pestessä on vältettävä veden lämpötilan vaihteluja. Pesuaineeksi sopii mahdollisimman luonnonmukainen ja hellävarainen pesuaine, esimerkiksi mieto lasten shampoo. Pesun jälkeen tuotteelle tulee antaa aikaa hakeutua muotoonsa ja se kuivataan tasolla. Tuotetta ei prässätä, mutta pinta tasaantuu pesun jälkeen kevyesti höyryttämällä.                     Turkista ja nahkaa sisältävät tuotteet voidaan toimittaa ammattitaitoiseen, kuivakemialliseen pesuun.

Babyalpakka_ja_silkki_shaali_babyalpaca–and–silk–shawl_helmivene.fi

MUU HOITO Alpakkatuotetta ei pidä käyttää joka päivä vaan sen on hyvä antaa välillä levätä ja hakeutua takaisin muotoonsa. Kuidut ovat valkuaisainetta, jota koit käyttävät ravinnokseen. Tuuleta tuotetta usein koiden välttämiseksi ja käytä luonnonmukaisia punasetrituotteita suojaamaan alpakkatuotteesi. Punasetri raikastaa ja suojaa miellyttävällä tuoksullaan. Ne ovat turvallisia käyttää myös lapsiperheissä tai jos kotona on lemmikkejä.


KIERRÄTYS  Loppuunkäytetyn tai rikkoontuneen tuotteen voi palauttaa meille takaisin, jonka me toimitamme kierrätykseen. Puhtaan luonnonkuitutuotteen voi myös kompostoida. Leikkaa tuote pieniksi palasiksi, sillä se helpottaa kompostin käsittelyä, koska maatuminen on hidasta.

Voit lukea blogistamme artikkelin kuinka puhdasta luonnonmateriaalia kannattaa ja voi suojata erilaisia ei-toivottuja vierailijoilta vastaan, kuten koi ja sokeritoukka.