100 % babyalpakkalangat

Helmivene maahantuo erittäin pehmeää babyalpakka käsityölankaa suoraan alpakan kotimaasta, Perusta. Osa lankaväreistä ovat luonnon omia värejä ja osa on värjätty EU-hyväksytyillä väriaineilla. EU -hyväksytyt väriaineet eivät saa sisältää raskasmetallijäämiä eivätkä AZO -värejä.  Tuotteen Öko-Tex 100 ympäristösertifikaati eli riippumattoman tutkimuslaitoksen myöntämä tuoteturvallisuustodistus takaa sen, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.


Helmiveneen babyalpakka lankoja ei ole käsitelty kemiallisilla koinsuoja-aineilla, koska  nämä voimakkaat kemikaalit saattavat herkistää herkkää ihoa oireilemaan. Voimme tarjota luonnonläheistä, kemiallisesti käsittelemätöntä lankaa, josta on turvallista valmistaa monenlaisia neuletuotteita.


Lankoja ei ole käsitelty konepesun kestäväksi, koska tämä prosessi on aina kemiallinen käsittely.


Babyalpakka lankaesityksen löydät tästä linkistä.


Helmiveneen babyalpakkalangat löytyvät myös Ravelry sivustosta.


Helmivene babyalpakka käsityölanka:

Puikkosuositus 3, löyhälle käsialalle 2,5

Koostumus 100 % babyalpakka 3/8

Hienous 21,5 - 22,5 mikronia

Keräkoko 50 g = 132 m

Neuletiheys 10 cm = 25 s.  39 krs.

Neuletiheys kaksinkertaisella langalla 10 cm = 20 s. 30 krs.

Kaksitoista väriä


Lanka soveltuu hyvin myös ohutlankaneulekoneella neulottavaksi.


Tutustu myös ihaniin tee-se-itse neulepaketteihimme, jotka olemme suunnitelleet 100 % babyalpakka käsityölangoille. Löydät ne verkkokaupastamme.


Hoitona runsas tuuletus, tarvittaessa käsin pesu viileässä vedessä miedolla pesuaineella. Suojaa neuleet koilta ym. luonnonmukaisilla punaseetrituotteilla.


Helmiveneen babyalpakkalanka on valmistettu Perussa, alpakan kotimaassa. Jylhien Andien rinteillä elää n. 80 % maailman n. 4 miljoonasta alpakasta ja Peru on maailman johtava maa, joka pystyy tuottamaan laadukasta alpakkaa erittäin korkeatasoisena ja tasalaatuisena vuodesta toiseen. Ilmastollisesti maa on täydellinen laadukkaan kuidun tuotantoon, onhan alpakka siellä syntynyt ja kehittynyt omanlaisekseen, jäljittelemättömäksi luonnontuotteeksi.


Luonnollisen, laadukkaan alpakkakuidun mestarilliset ominaisuudet ovat vertaansa vailla, ja niitä löytyykin erittäin runsaasti. Alpakoista löytyy paljon myös karkeakarvaisempia yksilöitä, joten laatueroja on paljon. Maailmalla alpakan arvokasta materiaalia myös väärennetään ja muita kuituja myydään alpakkana. 

https://plus.google.com/117436319153137227548/posts

B

Etusivu

Ajankohtaista

Aukioloajat

Alpakkatuotteet

       Vastuullisuus

       Hoito

       Historia

       Käsityölangat

              Kotimaiset tuotteet

              Käyttäjäkokemuksia

Alpakka

Kirjasidokset

Kädentaito

Jälleenmyyjät

Yrityslahjat

Media

YhteystiedotKartta

in english

på svenska